ENG

Γαστρονομικά δείπνα

A A

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022
ō kipos restaurant & bar
Regency Casino Thessaloniki



Στο πρώτο δείπνο της σεζόν,
θα βρεθούμε στον καταπράσινο κήπο του Regency Casino
για να απολαύσουμε ένα λαχταριστό μενού
με πιάτα από Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία και Λίβανο.

Ο πολυβραβευμένος executive chef Απόστολος Αλτάνης
μας αποκαλύπτει τις δικιές του θαλασσινές γεύσεις/ορόσημα των χωρών της Μεσογείου.
Τις γευστικές νότες των εξαίσιων εδεσμάτων
ακομπανιάρουν γοητευτικά λευκά και ροζέ κρασιά.

Menu

Ισπανία
Δροσερή γκασπάτσο με μαρινάτο λαβράκι & λάδι τσορίθο
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Απλά Rosé 2021, Oenops Wines (Ποικιλιακός Οίνος)
Γέννημα Ψυχής 2021, Κτήμα Μανωλεσάκη (Π.Γ.Ε. Δράμα)
Delear 2021, Semeli (Ποικιλιακός Οίνος)
Δρυόπη Rosé 2021, Κτήμα Δρυόπη (Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος)
Βαβέλ 2021, Ε.Ο.Σ. Σάμου


****

Ελλάδα
Ντολμαδάκια θαλασσινών με σέσκουλα & αυγολέμονο
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Plano Ασύρτικο 2021, Κτήμα Τέχνη Οίνου (Π.Γ.Ε. Δράμα)
Μ3 λευκό 2021, Κτήμα Μιχαλάκη (Ποικιλιακός Οίνος)
Petite Fleur 2021, Οινοποιία Παρπαρούση (Π.Γ.Ε. Αχαΐα)
Λαμπαδίας 2021, Κτήμα Μερκούρη (Π.Γ.Ε. Ηλεία)



****

Λίβανος
Σορμπέ λεμόνι με ζελέ αράκ & ροδάκινο

****

Ιταλία
Φιλέτο τσιπούρας με ριζότο βέρντε, σπαράγγια & παρμεζάνα
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Chardonnay 2021, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Viognier 2021 magnum, Κτήμα Παλυβού
Αγιωργίτικο ροζέ bio 2021, Οινοποιείο Ζαχαριά (Π.Γ.Ε. Κορινθία)


****

Γαλλία
Μπάρα σοκολάτας με κρεμέ ντούλτσε & μους γουανάγια,
παγωτό φρούτα του πάθους & βερίκοκο

………………………………………………………………………………………

Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε ο executive chef του Regency Casino Thessaloniki
Απόστολος Αλτάνης

Ώρα προσέλευσης: 20:45 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00

Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 53€

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο ō kipos του Regency Casino Thessaloniki
τηλ. 2310 491199 (11:00 – 19:00)

ΑΛΛΑ Γαστρονομικά δείπνα
Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2024
Εστιατόριο Salonica
Makedonia Palace
Το Χριστουγεννιάτικο δείπνο μας, και φέτος,
έχει την υπογραφή του πολυβραβευμένου ...
Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2024
Chan, The Met Hotel
Συνεχίζουμε τη γευστική περιήγηση στην υφήλιο,
με τον executive chef Δημήτρη Τσανανά
να σχεδιάζει ένα μενού ...
Εστιατόριο Όλυμπος Νάουσα
Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Σας το έχουμε πει, εμείς στη Wine Plus αγαπάμε πολύ το φθινόπωρο!
Αποφασίσαμε, λοιπόν, να ...