ENG

Γαστρονομικά δείπνα

A A

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022
Εστιατόριο Da Vinci
Hotel Nikopolis Thessaloniki


Πιπερόριζα, κάρδαμο και κρόκος Κοζάνης
Κύμινο και κανέλλα στις περίφημες συνταγές της Σμύρνης
Γλυκιά πάπρικα, μπαχάρι, μοσχοκάρυδο, κύμινο, γαρύφαλλο στο Κερκυραϊκό σπετσερικό…

Στο δείπνο της Wine Plus υποκύπτουμε στη γοητεία των μπαχαρικών
όπως αποθεώνονται από την ελληνική κουζίνα!

Ο Executive Chef του Hotel Nikopolis Thessaloniki Στέφανος Σταμίδης
τα χρησιμοποιεί στα πιάτα του μενού
και εμείς επιλέγουμε κρασιά που ακομπανιάρουν τέλεια
την έντονη μυρωδιά ή την πικάντικη γεύση τους.

Menu

Καρπάτσιο γαρίδας
ζωμός με κολοκύθα / κανέλλα / πορτοκάλι / πιπερόριζα / κανταΐφι
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Μονεμβασιά 2021, Κυρ Γιάννη (Π.Ο.Π. Πάρος)
Αμυγδαλιές 2021, Κτήμα Αβαντίς (Π.Γ.Ε. Εύβοια)
Ροζέ These 11, Κτήμα Μιχαλάκη (Π.Γ.Ε. Ηράκλειο)



Σουτζουκάκια τόνου με παραδοσιακά μπαχαρικά
Σμυρναίικη σάλτσα / ρύζι αρωματισμένο με κρόκο Κοζάνης / σταφύλια / τηγανιτή κάπαρη
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Αμπελοτόπι Λίμνα 2021, Κτήμα Σπυρόπουλος (Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος)
Ήδυσμα Δρυός Ασύρτικο 2021, Κτήμα Τέχνη Οίνου (Π.Γ.Ε. Δράμα)



Παστιτσάδα από μοσχαράκι με σπετσερικό
χυλοπιτάκι / γραβιέρα
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Ξινόμαυρο 2017, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Νεμέα Reserve 2017, Semeli (Π.Ο.Π. Νεμέα)



Γαλατόπιτα με κάρδαμο
παγωτό καρύδι-σταφίδα / μήλο


.....................................................................................................................................................

Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε o Executive Chef του Hotel Nikopolis Thessaloniki Στέφανος Σταμίδης

Ώρα προσέλευσης: 20.45 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00

Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 50€

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το Hotel Nikopolis Thessaloniki, τηλ. 2310 401092 (10:00 – 24:00)

ΑΛΛΑ Γαστρονομικά δείπνα
Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2024
Εστιατόριο Salonica
Makedonia Palace
Το Χριστουγεννιάτικο δείπνο μας, και φέτος,
έχει την υπογραφή του πολυβραβευμένου ...
Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2024
Chan, The Met Hotel
Συνεχίζουμε τη γευστική περιήγηση στην υφήλιο,
με τον executive chef Δημήτρη Τσανανά
να σχεδιάζει ένα μενού ...
Εστιατόριο Όλυμπος Νάουσα
Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Σας το έχουμε πει, εμείς στη Wine Plus αγαπάμε πολύ το φθινόπωρο!
Αποφασίσαμε, λοιπόν, να ...