ENG

Γαστρονομικά δείπνα

A A

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023
Ambrosia restaurant
Hyatt Regency Thessaloniki


Αφιερώνουμε το επόμενο δείπνο μας στην πληθωρική Ιταλική κουζίνα
που πολύ αγαπάμε.

Ο πολυβραβευμένος Executive Chef του Hyatt Regency Thessaloniki
Απόστολος Αλτάνης
δημιουργεί για εμάς ένα υπέροχα αισθαντικό μενού,
με λαχταριστές ιταλικές νοστιμιές,
που εξερευνά το γαστριμαργικό σύμπαν των κομψών γειτόνων.

Εκλεκτά, προσεκτικά επιλεγμένα και με αντίστοιχα κοσμοπολίτικη προσέγγιση, κρασιά
από τον ελληνικό, τον κυπριακό και τον ιταλικό αμπελώνα
θα συνοδεύσουν τα πιάτα.

Menu

Veneto
Λαβράκι καρπάτσιο
κρέμα αυγοτάραχου, χαβιάρι, κάπαρη, λάδι αρωματικών
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Pente Litharia λευκός 2021, Οίνου Γη – Κτήμα Βασιλειάδη (ΠΓΕ Λεμεσός / Ξυνιστέρι)
Rodambelo Rosé 2021, Οίνου Γη – Κτήμα Βασιλειάδη (ΠΓΕ Λεμεσός / Μαραθεύτικο, Λευκάδα, Shiraz)
Elysian 2021, Georgios Lafazanis Winery (Ποικιλιακός οίνος / Syrah)


****

Campania & Friuli Venezia Giulia
Νιόκι κατσικίσιου τυριού
υφές παντζαριού, σος Prosecco
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
14 – 18h 2022, Gaia Wines (ΠΓΕ Πελοπόννησος / Αγιωργίτικο)
Αγκαθωτό 2021, Κυρ Γιάννη (ΠΓΕ Μακεδονία /Ξινόμαυρο)


****

Lazio
Risotto rosso ai funghi
πορτσίνι, τρούφα, προσούτο, παρμεζάνα
Chardonnay 2021, Κτήμα Αρβανιτίδη (ΠΓΕ Θεσσαλονίκη / Chardonnay)
Διάλογος ερυθρός 2020, Κτήμα Δύο Ύψη (ΠΓΕ Πελοπόννησος / Αγιωργίτικο & Syarh)


****

Lombardia
Ossobuco
δίδυμο πατάτας, κράνμπερι, σος κρασιού
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
La Boncia 2020, Bindi Sergardi (DOCG Chianti / Sangiovese)
Betlem 2020, Pedemontis (DOC Barbera d’Alba / Barbera)

****

Tiramisu
τσιπς κακάο, ζελέ Frangelico

………………………………………………………………………………………

Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε ο executive chef του Hyatt Regency Thessaloniki
Απόστολος Αλτάνης

Ώρα προσέλευσης: 20:45 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 54€

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Ambrosia, τηλ. 2310 401295
Hyatt Regency Thessaloniki

ΑΛΛΑ Γαστρονομικά δείπνα
Εστιατόριο Όλυμπος Νάουσα
Τρίτη 12 Μαρτίου 2024
Στο αποκριάτικο δείπνο μας, ο chef Δημήτρης Τασιούλας ετοιμάζει
ένα μενού εμπνευσμένο από ...
Εστιατόριο Alfredo’s
Regency Casino Thessaloniki Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024
Salmorejo, chorizo, hamón Ibérico Pata Negra, machego…
Για το πρώτο δείπνο της χρονιάς
ο πολυβραβευμένος ...
Εστιατόριο Salonica
Makedonia Palace
Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Το Χριστουγεννιάτικο δείπνο μας, και φέτος,
έχει την υπογραφή του πολυβραβευμένου ...