Μενού
Welcome wine
αφρώδες ροζέ Demi-sec Αμύνταιο 2020, Amyntas Wines
Η σούπα του καρναβαλιού στο Ρίο
Μαύρα φασόλια / χειροποίητο λουκάνικο με πάπρικα Αριδαίας / σιγοψημένη πανσέτα / πορτοκάλι / φρέσκα μυρωδικά
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Rawditis 2020, Oenops Wines
Ρόζα 2020, Κεχρής (Ρετσίνα, Ονομασία κατά Παράδοση)
Βενετσιάνικα ζυμαρικά
με φρέσκο τυρί ρικότα / kale / σάλτσα κολοκύθας με φασκόμηλο
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Petite Fleur 2021, Παρπαρούσης (Π.Γ.Ε. Αχαΐα)
Chardonnay 2020, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Αρνάκι Πελαγονίας -αυτόχθονη φυλή Φλωρίνης - στη γάστρα /
Κρητικός τζουλαμάς / κρέμα πιπεριάς Φλωρίνης /γιαούρτι
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Τσιγκέλω 2019, Rouvalis Wines (Π.Γ.Ε. Πλαγιές Αιγιάλειας)
Scalarea ερυθρός 2018, Boutari (Π.Γ.E. Ηράκλειο)
Καλή Ρίζα 2013, Κυρ Γιάννη (Π.Ο.Π. Αμύνταιο)
Γαλατόπιτα
με ψητά κυδώνια & εσπεριδοειδή
Απόσταγμα Μοσχάτο Αμβούργου, Τσιλιλή
.....................................................................................................................................................
Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε o Executive Chef του Hotel Nikopolis Thessaloniki Στέφανος Σταμίδης
Ώρα προσέλευσης: 20.45 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00
Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 53€
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το Hotel Nikopolis Thessaloniki, τηλ. 2310 401092 (10:00 – 24:00)