ENG
WINEPLUS
ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ
WP MAGAZINE
WINE CLUB
WP EVENTS
WP WINE SCHOOL
Άρθρα
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
×
αναζήτηση
έκθεση
γαστρονομία
αμπελουργικές περιοχές
αμπέλι
Sauvignon Blanc
ερυθρό κρασί
ποικιλίες
ροζέ κρασί
γευστική δοκιμή
λευκό κρασί
οινοποίηση
αρμονία κρασιών & εδεσμάτων
οινοτουρισμός
Wine magazine
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ
Κατσανό
--
Στα τέλη του 19ου αιώνα, τα σταφύλια που καλλιεργούσαν στη Σαντορίνη ξεπερνούσαν τα 50. Σήμερα δυστυχώς ζήτημα είναι να υπάρχουν 5 που να μπορούν να θεωρηθούν σημαντικά. Ανάμεσά τους και το Κατσανό.
A
A
TWITTER
FACEBOOK