ENG

21oς Χάρτης των Γεύσεων

A A

#mapofflavours2024 #hartis2024

ΠΟΥ: Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης
Λεωφόρος Στρατού 3, HELEXPO, Θεσσαλονίκη

ΠΟΤΕ: Σάββατο 30 Νοεμβρίου & Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2024



Με μεγάλη μας χαρά σας ενημερώνουμε ότι η Wine Plus ετοιμάζει τον 21ο Χάρτη των Γεύσεων 2024, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 30 Νοεμβρίου & 1 Δεκεμβρίου 2024 στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης.

Η σημαντικότερη οινική εκδήλωση στη Βόρεια Ελλάδα οργανώθηκε για πρώτη φορά το 2003 στον Μύλο, μεγάλωσε και έγινε οινικός θεσμός στην Αποθήκη Γ’ στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης και πλέον έχει ‘εκτοξευτεί’ στο υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας συνεδριακό κέντρο της Helexpo.   

Σε αυτά τα 21 χρόνια, η έκθεση έχει μεγαλώσει και εξελιχθεί, έχει βελτιωθεί και αναβαθμιστεί παράλληλα με το ελληνικό κρασί, με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη επικοινωνία του. Έχει συνοδέψει και αναδείξει την εντυπωσιακή αύξηση του αριθμού των οινοποιείων της χώρας και, σαφώς, την εκτίναξη της ποιότητας των ελληνικών κρασιών.

Όλοι εμείς στη Wine Plus που δουλεύουμε για την υλοποίηση του Χάρτη των Γεύσεων, είμαστε πολύ υπερήφανοι γιατί κάθε χρόνο καλωσορίζουμε στη Θεσσαλονίκη για ένα ανεπανάληπτο οινικό Σαββατοκύριακο, τα πιο γνωστά ελληνικά οινοποιεία, αλλά και πολλά μικρότερα και νεοεμφανιζόμενα, καθώς και οινοποιεία από την Κύπρο και άλλες σημαντικές οινοπαραγωγικές χώρες.

Είμαστε πολύ υπερήφανοι, ακόμη, γιατί οινόφιλοι επαγγελματίες και καταναλωτές από κάθε γωνιά της Ελλάδας και πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, μας συμβουλεύονται για να σημειώσουν από νωρίς στην ατζέντα τους τις ημερομηνίες της έκθεσης, αποφασισμένοι να μην χάσουν τη μεγάλη εκδήλωση του κρασιού.

Έτσι και φέτος, για την 21η διοργάνωσή του, ο Χάρτης των Γεύσεων θα μεταμορφωθεί σε έναν τεράστιο μαγνήτη που θα συγκεντρώσει όλο τον κόσμο του κρασιού της Ελλάδας, για 2 ημέρες, στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης στη HELEXPO.