ENG

Μαθήματα Μαγειρικής

A A

Η Wine Plus στολίζει με γιορτινή διάθεση τα Μαθήματα Μαγειρικής της και μας προτείνει ένα αγχολυτικό διάλειμμα στο στρες και την πίεση της εποχής, που συγχρόνως θα μας βοηθήσει να ετοιμάσουμε ξεχωριστά εδέσματα για τις πιο λαμπερές ημέρες και νύχτες του χρόνου.

Θα συναντηθούμε τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου, στις 19:00, στο ξενοδοχείο The Met για να παρακολουθήσουμε τον Executive Chef Δημήτρη Τσανανά να μας παρουσιάζει ένα λαχταριστό μενού με πιάτα που συνδυάζουν την καλή γνώση της ελληνικής γαστρονομικής παράδοσης με τη φαντασία στην εκτέλεση.

Στη συνέχεια θα απολαύσουμε τα λαχταριστά εδέσματα σε συνδυασμό με ταιριαστά κρασιά που θα επιλέξει η χημικός-οινολόγος Μαρία Νέτσικα.

Menu

Ανάμεικτα πράσινα φυλλώματα | αχλάδι κομπόστα | ξηροί καρποί | ρόδι | κανταΐφι | 
ελληνικό μπλε τυρί | ντρέσινγκ μαύρης τρούφας

Μπαμπανέτσα Ρούμελης | σπανάκι | φέτα | μυρωδικά | γιαούρτι

Χοιρινό κότσι | μαύρη μπύρα | σάλτσα ψητού | πουρές πατάτας με μαύρη τρούφα

Κυδώνια ψητά| κόκκινο κρασί | κανέλα | γαρύφαλλο | 
μους λευκής σοκολάτας | αμύγδαλα | cranberry

Τα Μαθήματα Μαγειρικής της Wine Plus αρχίζουν στις 7:00 μ.μ., διαρκούν 3 ώρες και συνοδεύονται από ενημερωτικό υλικό.

Το κόστος για την παρακολούθηση των μαθημάτων, το έντυπο με τις συνταγές και το δείπνο που ακολουθεί είναι: 37,90€ + ΦΠΑ. Τελική τιμή: 47€
Για τη συμμετοχή είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης και η προπληρωμή του αντιτίμου της συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 888311 ή στο info@wineplus.gr.

ΑΛΛΑ Μαθήματα Μαγειρικής
Ποια είναι τα αγαπημένα καλοκαιρινά antipasti των Ιταλών; Πως φτιάχνουμε τo τέλειo ριζότο με φράουλες; Ποια είναι τα βασικά βήματα για τη δημιουργία ...

Η Wine Plus στολίζει με γιορτινή διάθεση τα Μαθήματα Μαγειρικής της και μας προτείνει ένα αγχολυτικό διάλειμμα στο στρες και την πίεση της ...
Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024
The Met Hotel

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και όλοι ανυπομονούμε να ξαναβρεθούμε σε δροσερές βεράντες, σε ταράτσες ...