ENG

WP Podcasts

Σήμερα θα ασχοληθούμε με τον όρο «Όψιμος τρύγος».
Vendange tardive και Late harvest, η γαλλική και η αγγλική του απόδοση, αντίστοιχα.
Τι ...

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,
Η σημερινή εκπομπή είναι αφιερωμένη στη Μαλαγουζιά, τη ‘σταχτοπούτα των ελληνικών ...

Ήταν Δεκέμβριος πριν από 30 χρόνια, όταν επισκέφτηκα για πρώτη φορά το Chianti. Συνταξιδιώτης στο νοικιασμένο Fiat ο ...

Ποιες είναι σήμερα οι τάσεις στη χρήση του ξύλου στην οινοποίηση και την παλαίωση των κρασιών;
Πως έχει εξελιχθεί ...

Στη σημερινή εκπομπή ασχολούμαστε με τον Άγιο Τρύφωνα, τον προστάτη των αμπελουργών που γιορτάζει σήμερα.
Τώρα ...

Ακούστε την εκπομπή με τους πασχαλινούς συνδυασμούς που πρέπει… να παίζετε στα δάκτυλα!

Τι κρασί θα πιείτε με τις αγκινάρες, το τζατζίκι, τις σαρδέλες;
Είναι προφανές, ότι εκτός από τις προτάσεις συνδυασμών ...

Στο πρώτο Wine Plus podcast της χρονιάς ασχολoύμαστε με τα πορτοκαλί κρασιά, γνωστά ως orange wines ή αλλιώς, κρασιά skin contact.
Ιστορία, ...

Αλήθεια, γνωρίζετε ότι η ανθρωπότητα κάθε χρόνο καταναλώνει ενάμιση δισεκατομμύριο φιάλες αφρωδών κρασιών; Κι ...

Σήμερα, για να γλυκάνουμε τις πικρές εποχές που ζούμε, θα ασχοληθούμε με ένα παιχνιδιάρικο έδεσμα που σαγηνεύει ...

Αφιερώνουμε τη σημερινή εκπομπή στον κινηματογράφο και να σας προτείνω ταινίες στις οποίες ο κόσμος του κρασιού ...

Επιχειρούμε νοερά ταξίδια σε αμπελουργικές περιοχές.
Στο σημερινό podcast γνωρίζουμε τη ζώνη της Δράμας και τους ...

Ο τρύγος του 2020 έχει πλέον ολοκληρωθεί σχεδόν σε όλες τις αμπελουργικές ζώνες της χώρας. Καιρός να ολοκληρώσουμε ...

Ο τρύγος του 2020 συνεχίζεται. Έχει έρθει πλέον η σειρά και των πιο όψιμων ποικιλιών και αμπελουργικών περιοχών. ...

Ο οινολόγος και οινοποιός Γιώργος Σκούρας μας δίνει μια πρώτη εκτίμηση από τον τρύγο στην αμπελουργική ζώνη της ...

Ανταπόκριση από τον τρύγο του 2020 στην Αταλάντη και το Κτήμα Χατζημιχάλη.
Από τη δεκαετία του ’70 με τον πρώτο ...

Η σημερινή ανταπόκριση από τους τρύγους μας έρχεται από την Επανομή και το Κτήμα Γεροβασιλείου.
Γνωστός και ...

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, καλησπέρα.
Καλώς βρισκόμαστε και πάλι!
Δύο ολόκληροι μήνες πέρασαν από την ...

Συνεχίζοντας να αρμενίζουμε στις θάλασσες των ροζέ κρασιών, σήμερα θα σας μιλήσω για τη 2η Rosé Grand Tasting, τη μεγαλύτερη ...

Από χθες, μπήκαμε και επίσημα στο καλοκαίρι. Και ως γνωστόν, το καλοκαίρι θέλει εκδρομές, εξοχές, θάλασσες και ποτήρια ...

Καλοκαίρι. Ο τέλειος καιρός για γεύματα και δείπνα σε κήπους, σε βεράντες, δίπλα στη θάλασσα ή σε ταράτσες μέσα ...

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, καλησπέρα.
Η σημερινή μας εκπομπή είναι αφιερωμένη στα ψάρια.
Τα μακριά σαν ...

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,
Η πρώτη μας εκπομπή για το καλοκαίρι του 2020 είναι αφιερωμένη στο Ασύρτικο, το ...

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,
Tο σημερινό podcast είναι αφιερωμένο στα ζυμαρικά.
Σπαγκέτι, ριγκατόνι, βίδες ...

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,
Εν αναμονή της περαιτέρω χαλάρωσης των μέτρων σκέφτηκα σήμερα να ταξιδέψουμε ...

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,
Καλό μήνα.
Σήμερα θα σας μιλήσω για μια από τις μεγάλες γαστρονομικές μου αγάπες.
Για ...

Organic/βιοδυναμική/bio… Στο γενικό πλαίσιο του organic/biodymanic trend, τα bio προϊόντα, παγκοσμίως, αποτελούν μία από τις πιο ...

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,
Χρόνια Πολλά. Χριστός Ανέστη! Εύχομαι αυτό το τόσο διαφορετικό Πάσχα να σας βρήκε ...

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,
σας προσκαλώ να μας ακολουθήσετε και στο καινούργιο μας κανάλι επικοινωνίας, ...