ENG

Γαστρονομία

The Athens Wine Aficionados’ Guide

Που απολαμβάνουμε το κρασί μας;
Κομψά wine bars και bistrot στη Θεσσαλονίκη

Απολαμβάνουμε την Ελλάδα μέσα από το φαγητό και το κρασί της

Απολαμβάνουμε την Ελλάδα μέσα από το φαγητό και το κρασί της!

Απολαμβάνουμε την Ελλάδα μέσα από το φαγητό και το κρασί της

από τον executive chef του Regency Casino Thessaloniki Απόστολο Αλτάνη

Οι ξένες γλώσσες της γαστρονομίας – Γαλλικά
Ξέρετε τι σημαίνει;

Ξέρετε τι σημαίνει;
Black onion (μαύρο σκόρδο): Το μαύρο σκόρδο είναι παμπάλαια ιαπωνική επινόηση. Είναι σκόρδο ευγενώς ...

Η ιταλική κουζίνα είναι σε γενικές γραμμές απλή και, όπως οι υπόλοιπες μεσογειακές, στηρίζεται στη χρήση των φρέσκων ...

Απρίλιος = Άνοιξη = θαλασσινά αεράκια στην πλώρη + βουκολικές εξοχές που μοσχοβολούν θυμάρι και συνοδεύονται από ...

της Μαρίας Νέτσικα
Εσείς αλήθεια πιστεύετε/γιορτάζετε τον Άγιο Βαλεντίνο; Φαντάζομαι πως όποιος είναι περήφανος ...

Τα περισσότερα μπαχαρικά είναι καρποί φυτών. Άλλα είναι φλοιοί, ρίζες, σπόροι, δάκρυα που «τρέχουν» από τους κορμούς ...

Επιλέγει η Νίκη Μηταρέα
Μέρες χαράς, γιορτής, αγάπης και… νόστιμων δώρων! Αγοράστε τα και χαρίστε τα σ’ αυτούς ...

Πεπόνι: ένα φρούτο που έχει μόνο φίλους και θερμούς οπαδούς. Το άρωμά του σε ζαλίζει, έχει κάτι από την τριανταφυλλένια ...

Η ιστορία της πίτσας ξεκινά από την αρχαιότητα, μερικοί την τοποθετούν στη νεολιθική εποχή. Μερικές χιλιάδες χρόνια ...

από τον Executive Chef του Regency Casino Thessaloniki και του Hyatt Regency Thessaloniki Απόστολο Αλτάνη

Ψαροταβέρνες και εστιατόρια με θαλασσινή κουζίνα. Τα τιμούμε δεόντως όλο τον χρόνο αλλά να, τώρα που καλοκαιριάζει ...

Για όλους εμάς που ζούμε στη Θεσσαλονίκη, καλοκαίρι σημαίνει πρώτα απ’ όλα Χαλκιδική.
Γαλανές θάλασσες. Βουτιές, ...

Στο Στρασβούργο των ανέμελων εποχών των σπουδών απολαμβάναμε αυτό το αυθεντικό πιάτο της Αλσατίας ψημένο σε φούρνο ...

Υλικά για τη σούπα
0,750 γρ. φράουλες πλυμένες και κομμένες στα τέσσερα
0,75 γρ. ζάχαρη
1 στίκ βανίλιας
χυμό ...

Δυσεύρετα και τόσο μα τόσο νόστιμα που δεν χρειάζονται ούτε μια παρέμβαση για να προσφέρουν μια γεύση μοναδική. ...