ENG

Γαστρονομία

Πεπόνι: ένα φρούτο που έχει μόνο φίλους και θερμούς οπαδούς. Το άρωμά του σε ζαλίζει, έχει κάτι από την τριανταφυλλένια ...


Η ιστορία της πίτσας ξεκινά από την αρχαιότητα, μερικοί την τοποθετούν στη νεολιθική εποχή. Μερικές χιλιάδες ...

από τον Executive Chef του Regency Casino Thessaloniki και του Hyatt Regency Thessaloniki Απόστολο Αλτάνη

Ψαροταβέρνες και εστιατόρια με θαλασσινή κουζίνα. Τα τιμούμε δεόντως όλο τον χρόνο αλλά να, τώρα που καλοκαιριάζει ...

Για όλους εμάς που ζούμε στη Θεσσαλονίκη, καλοκαίρι σημαίνει πρώτα απ’ όλα Χαλκιδική.
Γαλανές θάλασσες. Βουτιές, ...

Στο Στρασβούργο των ανέμελων εποχών των σπουδών απολαμβάναμε αυτό το αυθεντικό πιάτο της Αλσατίας ψημένο σε φούρνο ...

Υλικά για τη σούπα
0,750 γρ. φράουλες πλυμένες και κομμένες στα τέσσερα
0,75 γρ. ζάχαρη
1 στίκ βανίλιας
χυμό ...

Δυσεύρετα και τόσο μα τόσο νόστιμα που δεν χρειάζονται ούτε μια παρέμβαση για να προσφέρουν μια γεύση μοναδική. ...