ENG

Γευστικές δοκιμές

15 ροζέ Ξινόμαυρα από διαφορετικές αμπελουργικές ζώνες και διαφορετικά στυλ οινοποίησης μας… διηγούνται τους ...

Στη Rosé Grand Tasting @Thessaloniki ║ Η Άνοιξη των ροζέ κρασιών θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε 90+ ροζέ κρασιά!
Από αχνορόδινα, ...

Η Rosé Grand Tasting @Thessaloniki ║ Η Άνοιξη των ροζέ κρασιών προτείνει ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων events.

Στο stand Do you feel lucky? θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις 15 φιαλών ροζέ magnum.

Η καινούργια ετικέτα του Πάρι Σιγάλα είναι ένα ελκυστικό, φινετσάτο λευκό ΠΓΕ Κυκλάδες, που συνδυάζει Ασύρτικο ...

Η εξερεύνηση στην κάβα συνεχίζεται…
Χθες απολαύσαμε ένα Cabernet-Merlot από το Κτήμα Αρβανιτίδη (το αγαπημένο μου ...

Με υπερηφάνεια, απολύτως κατανοητή, οι δημιουργοί της Στροφιλιάς μας υπενθυμίζουν ότι εκτός από οινοποιοί είναι ...

Από τη χθεσινή αναζήτηση στην κάβα μας, επέστρεψα στο τραπέζι με μία φιάλη ερυθρό Κτήμα Γεροβασιλείου του 1996. Ένα ...

Η πιο πρόσφατη ετικέτα του οινοποιείου της Μαντίνειας προσεγγίζει την οινοποιητική παράδοση της περιοχής και ...

Ένα ευχάριστο, φρουτώδες, καθημερινό ερυθρό από τη σοδειά του 2017 που ήταν εξαιρετική για τη Νάουσα και ολόκληρη ...

Το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη πειραματίζεται μέσω αυτής της εμφιάλωσης πάνω στην ευρύτερη φιλοσοφία των φυσικών κρασιών ...

Από τη δεκαετία του ’70 με τον πρώτο τρύγο στην Αταλάντη, τη δεκαετία του ’80 με το πρώτο Cabernet Sauvignon που βοήθησε στην ...

Ανασύραμε από την κάβα και απολαμβάνουμε το Ήδυσμα Δρυός Ασύρτικο από την εξαιρετική σοδειά του 2013.

Το Κτήμα Άλφα δημιουργήθηκε το 1998 στο Αμύνταιο από τον χημικό-οινολόγο Άγγελο Ιατρίδη και τον αμπελουργό Μάκη ...

Την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου ξεκινήσαμε δυναμικά τη σεζόν του #WineClub THESSALONIKI’96 με μια φοβερά ενδιαφέρουσα γευστική ...

Παράγεται από την οινοποιία που δημιούργησε πριν από 15 χρόνια ο επιχειρηματίας Κροντηράς, ο οποίος διαμένει μόνιμα ...

Η πιο πρόσφατη οινοποιία της περιοχής της Δράμας δημιουργήθηκε το 2015 από τον έμπειρο οινολόγο Νίκο Καρατζά, με ...

Επιχειρώντας μια σύντομη αναδρομή στην αρχή της διαδρομής του Κτήματος Κώστα Λαζαρίδη, ανακαλύπτουμε ότι στην ...

Η δραστήρια Ένωση Συνεταιρισμών Σαντορίνης, με περισσότερους από 1.000 αμπελουργούς-ενεργά μέλη, παρουσιάζει ένα ...

Κατευθυνόμενοι από Θεσσαλονίκη προς Καβάλα... Διασχίζουμε τον Στρυμόνα, μπαίνουμε στην παλιά Εθνική και στην είσοδο ...

Όσο δύσκολο είναι να προφέρεις το όνομά του, τόσο εύκολο είναι να αναγνωρίσεις το άρωμά του. Ο απόγονος του Traminer, ...

Η τελευταία συνάντηση του Wine Club THESSALONIKI’96 για τη σεζόν έκλεισε με τη γευστική δοκιμή της Σαντορίνης 2014 από το Οινοποιείο ...

Σοφιστικέ Viognier με το πυκνό εξωτικό φρούτο να ξεπροβάλλει κάτω από δρύινο περιτύλιγμα.
Τα σταφύλια για την παραγωγή ...

Το Peplo του Γιώργου Σκούρα, πρώτη φορά το δοκίμασα τον Φεβρουάριο στο Peloponnese Wine Festival. Υπερήφανος ο Γιώργος Σκούρας ...

Πριν από λίγες μέρες, ανοίξαμε ένα ερυθρό Κτήμα Τσέλεπου του 2000. Το κρασί, πλέον, κυκλοφορεί με την ονομασία Δίλοφος, ...

Ο έρωτας μου για τη Ράμνιστα υπήρξε κεραυνοβόλος. Μια άψογα παλαιωμένη Νάουσα με πολύπλοκο μπουκέτο και τιθασευμένη ...

Στη συνάντηση Μαρτίου 2018 του Wine Club THESSALONIKI'96 δοκιμάσαμε 12 ροζέ κρασιά από διαφορετικές αμπελουργικές ζώνες της ...